933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Bloc

 

Serveis neteja de pàrquing

 

Principals causants de la brutícia en pàrquings  

 

Acudim a ell de forma puntual gairebé cada dia per agafar el cotxe o bé en tornar a casa i deixar-lo en un lloc segur. No obstant això, els pàrquings acumulen grans quantitats de brutícia que han de ser netejades per a un bon manteniment. Però, per què s'embruten tant? Quins són els principals causants de la brutícia en pàrquings?

 

Si tot just estem 10 minuts al dia al pàrquing de la nostra comunitat de veïns, Per què sempre sembla que estigui brut? Un servei de neteja en pàrquing sempre és necessari ja que, com a zona comú, és utilitzat per una gran quantitat de veïns i no tots tenen la mateixa cura a l'hora de circular per ell.

 

Els nostres cotxes produeixen la major quantitat de brutícia del pàrquing ja que en les rodes s'acumula de tot. La brutícia que portem incrustada i que podem deixar "descansar" en el nostre pàrquing, hem de netejar-la de manera professional.

 

Zones conflictives en netejar el seu despatx

 

Neteja d'oficines i despatxos: 10 zones conflictives  

 

Acudim al despatx un mínim de 40 hores a la setmana. O el que és el mateix, passem un terç de la nostra vida treballant. Per això, hem de fer-ho en unes condicions mínimes d'higiene i salubritat. Aquestes són les 8 zones conflictives de neteja en oficines i despatxos.

 

Ens agrada treballar al costat de bons companys. Tenir un sou digne i com a mínim, treballar en alguna cosa que no ens amargui l'existència. Però també volem fer-ho en una zona neta i sense problemes de brutícia. Passem molt temps al dia fora de casa, a la feina. I aquí també hem d'exigir una neteja de totes les zones on desenvolupem la nostra activitat professional. Sobretot en la que més exigències de manteniment requereixen. Aquestes són les 8 zones conflictives en neteja d'oficines i despatxos

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top