933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Empresa de serveis integrals de neteja

  

QUI SOM?

 

Neteges Arima és una empresa de serveis de neteja, fundada a Badalona fa més de 25 anys, amb una llarga experiència acumulada i amb una àmplia cartera de serveis.

 

Disposem d'un personal especialitzat, altament qualificat i format per cobrir totes les seves necessitats: Neteja d'Oficines i Despatxos, Neteja de Locals Comercials, Neteja de Naus Industrials i Magatzems, Neteja de Col·legis i Centres Docents, Neteges de Comunitats de Veïns, Neteja de Garatges i Pàrquings, Neteges de fi d'obra, de Sòls i Paviments, Vidres o Neteges de la llar entre d'altres. Si necessita un servei de neteja encara que no estigui entre els detallats, no dubti de posar-se en contacte amb nosaltres sense cap compromís. 

 

La constant evolució i ganes de millora de Neteges Arima, fa que siguem una de les poques empreses del sector que disposa dels Certificats de Qualitat en Normes ISO 9001 i Mediambientals amb les Normes ISO 14001. A més som socis de l'ASCEN (Associació Catalana d'empreses de Neteja).

 

Poseu-vos en contacte amb nosaltres sense compromís i rebrà un servei de neteja professional i de qualitat, així com un tracte proper i personalitzat. Estudiarem el seu cas i els oferirem les solucions més idònies a un preu realment competitiu.

 

Neteges Arima 
Serveis Integrals de Neteja.

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top