933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Neteges de fi d'obra

 

SERVEIS DE NETEJA DE FINALITZACIÓ D'OBRA

 

A Neteges Arima també realitzem neteges de finalització d'obra, que per definició solen ser neteges intensives i de caràcter puntual ja que després de finalitzar l'obra solen quedar restes de pintura, molta pols, terres o paviments a abrillantar, i en general, la necessitat d'una neteja a fons per a la seva ocupació. 

 

Realitzem neteges de finalització d'obra d'habitatges, locals comercials, naus, noves construccions. També treballem per a empreses constructores, particulars, centres comercials i grans superfícies o magatzems i en general, per a qualsevol tipus d'empresa que necessiti una neteja final i de posada en marxa.

 

Neteges Arima és una de les empreses més experimentades en la neteja de finals d'obra, ja que realitzem aquest treball des de fa més de 20 anys.

 

A més, som una empresa totalment involucrada en la qualitat del seu servei i en la protecció del medi ambient, ja que som una empresa de neteja que disposa dels certificats de qualitat ISO 9001 en Qualitat de Servei, i ISO 14001 de Qualitat Mediambiental, en complir amb els estàndards de qualitat.

 

Adaptem els nostres serveis a les necessitats de cada client, i elaborem pressupost detallat dels serveis a realitzar, aconsellant en cada cas la millor opció i sempre atenent a les seves prioritats.

 

Truqui'ns sense cap compromís i li farem un estudi i pressupost personalitzat.

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top