933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Neteja d'oficines

 

SERVEIS DE NETEJA D'OFICINES I DESPATXOS

 

Neteges Arima és una empresa de serveis integrals de neteja, destacant entre els seus serveis la neteja d'oficines i despatxos.

 

Les seves oficines o despatxos solen ser la cara més visible de l'empresa, ja que solen ser la zona de l'empresa en la qual reben als seus clients, i el lloc en el qual passen la majoria de les hores del dia. És per això que una correcta neteja del seu despatx és primordial tant per al correcte funcionament del seu negoci, com per a la seva salut.

 

Posem a la seva disposició tota la nostra maquinària i equip professional, que juntament amb les millors tècniques de neteja aconsegueixen un acabat de qualitat en la neteja de les seves terres, parquet, marbres, moquetes, etc...

 

Realitzem a fons la neteja dels seus despatxos, oficines, llocs de treball, entre els quals cal destacar la neteja dels serveis i lavabo, vidres, portes d'accés, punts de llum, mampares i en general tots els ambients del seu negoci.

 

Adaptem els nostres serveis a les necessitats de cada client, i elaborem pressupost detallat dels serveis a realitzar, aconsellant en cada cas la millor opció i sempre atenent a les seves prioritats.

 

Si ho desitgen, poden posar-se en contacte amb nosaltres sense cap tipus de compromís.

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top