933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Neteja d'escoles i institucions educatives

 

SERVEIS DE NETEJA DE COL·LEGIS I CENTRES DOCENTS

 

Si hi ha espais en què és imprescindible una desinfecció i neteja de qualitat, sense cap mena de dubte aquests són els col·legis i centres docents. 

 

Neteges Arima sap que una correcta neteja de col·legis i centres docents és bàsica per evitar que nens i grans no comparteixin espai amb bacteris, evitant així possibles malalties i infeccions i garantint una alta salubritat en aquests espais. 

 

Per a la realització de la neteja en aquests centres haurem de tenir en compte diferents paràmetres, com poden ser el nombre de nens, el tipus d'utilització de les aules (no és el mateix la neteja d'un laboratori, que la neteja del gimnàs), la situació geogràfica del centre, l'edat dels alumnes, l'utilització, etc...

 

Ventilar les aules, treure la pols i les taques del mobiliari, buidar papereres, netejar portes i manilles, entre altres, són tasques a realitzar en la neteja de col·legis i centres docents.

 

Neteges Arima també presta especial atenció als productes a utilitzar en aquests ambients, ja que la presència de nens fa fonamental la utilització de productes menys nocius per evitar problemes a nens i grans.

 

Els banys, els vestidors, o el menjador, també són zones sensibles i, per tant, on Neteges Arima, realitza tasques més intensives de desinfecció.

 

La neteja de col·legis i centres docents ha de realitzar-la personal qualificat al ser una neteja més intensa que en altres tipus d'instal·lacions. És aquí on Neteges Arima pot ajudar ja que disposem d'un equip de netejadors / es qualificats i una àmplia experiència en el sector de la neteja.

 

Adaptem els nostres serveis a les necessitats de cada client, i elaborem pressupost detallat dels serveis a realitzar, aconsellant en cada cas la millor opció i sempre atenent a les seves prioritats.

 

Si ho desitgen, poden posar-se en contacte amb nosaltres sense cap tipus de compromís.

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top