933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Neteja de naus industrials

 

SERVEIS DE NETEJA DE NAUS INDUSTRIALS

 

Neteges Arima sap de l'importància de la neteja de les seves Naus Industrials. És per això que ofereix el seu servei de neteja per assegurar les millors condicions higièniques, realitzant un profund treball de neteja en sòls, parets, sostres, vidres o façanes.

 

Els professionals de Neteges Arima amb una àmplia experiència en la neteja de Naus Industrials, realitzarà els seus serveis de cara a l'eliminació de la pols i la brutícia acumulada amb el pas del temps.

 

Tot això en nom d'aconseguir una salubritat òptima per a treballadors, així com el correcte funcionament del seu negoci, ja que a més, resulta imprescindible complir amb la normativa en seguretat i higiene previstes per les diferents administracions.

 

Amb tot el que s'ha exposat, feu confiança en els professionals de Neteges Arima ja que disposen d'una àmplia experiència en la neteja de Naus Industrials.

 

Ens involucrem en el benestar de les empreses que netegem, i realitzem els treballs de neteja sota la supervisió de Control de qualitat, ja que disposem dels certificats ISO 9001 de Qualitat del Servei i ISO 14001 de Qualitat Mediambiental.

 

Adaptem els nostres serveis a les necessitats de cada client, i elaborem pressupost detallat dels serveis a realitzar, aconsellant en cada cas la millor opció i sempre atenent a les seves prioritats.

 

Si ho desitja, truqui perquè puguem fer-li un estudi i un pressupost sense cap tipus de compromís.

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top