933.847.135  -  info@limpiezasarima.es

Neteja de vidres

 

SERVEIS DE NETEJA DE VIDRES

 

A Neteges Arima som molt conscients de l'important que és tenir una bona imatge, i sens dubte uns vidres nets mantindran una magnífica imatge del seu despatx, llar o negoci.

 

Neteges Arima disposa de diferents solucions per les seves necessitats, que poden anar des de la neteja puntual de vidres, a la programació del manteniment dels mateixos, adaptant els nostres serveis a les necessitats concretes i específiques de cada client.

 

Els nostres professionals de neteja de vidres faran servir els processos i eines necessàries en cada cas, i com tots els nostres serveis, es realitzen sota les normes de Qualitat 9001 en Qualitat de Servei i 14001 en Qualitat Mediambiental que tenim implantades en els nostres mètodes de treball.

 

Els serveis de neteja de vidres que realitzem van des dels que podem realitzar en comunitats de propietaris o veïns, empreses, centres comercials, botigues, escoles i en general a totes aquelles persones que necessiten mantenir els seus vidres en perfecte estat de neteja. 

 

Adaptem els nostres serveis a les necessitats de cada client, i elaborem pressupost detallat dels serveis a realitzar, aconsellant en cada cas la millor opció i sempre atenent a les seves prioritats.

 

Si ho desitja, truqui perquè puguem fer-li un estudi i un pressupost sense cap tipus de compromís.

 

 

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació, omple aquest formulari. Seràs contestat tan aviat com sigui possible.
Si us plau, omple tots elscamps obligatoris.
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat. (Veure peu de pàgina)
Go to top